Over Virtueel Asiel

Virtueel Asiel is recent gestart als complete oplossing, maar de ontwikkeling van de fondsenwervingsprogramma's voor dierenasielen is in 2010 gestart. In de afgelopen tijd is flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van de programma's. Dit heeft nu geleid tot een origineel en uniek fondsenwervingsprogramma, speciaal ontwikkeld voor Dierenasielen. De reacties van organisaties op het programma zijn geweldig positief. Dat geeft veel energie om het programma te blijven innoveren en dierenorganisaties te blijven voorzien van effectieve fondsenwervingsmiddelen.

Doel

Het doel van Virtueel Asiel is om alle dierenorganisaties professionele online fondsenwervingsmiddelen te bieden tegen geringe kosten. Dat betekent maximale opbrengst voor uw organisatie. De bedenkers van Virtueel Asiel, Extrea Multimedia, heeft grote affiniteit met non-profit (dieren)organisaties en is gespecialiseerd in online fondsenwerving, marketing en (web)ontwikkeling.

Virtueel Asiel is er voor uw organisatie. Heeft u hulp nodig bij het gebruik van het programma of heeft u ondersteuning nodig bij de promotie van uw fondsenwervingsprogramma's? Wij helpen u graag! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Virtueel Asiel, professionele online fondsenwerving voor dierenorganisaties.